Webinar den 7. februar 2022

Den 7. februar 2022 kl. 9:30-10:30

Musikerne Clara Aaholm og Sofie Christiansen fra Musikflyveren har sammen med musikpædagog Vibeke G. Skou fra Favrskov Musikskole dykket ned i arkiverne og har fundet seks gamle sanglege fra dengang oldemor var barn. 

Oldemors Sanglege er et musikalsk materiale, baseret på film og lyd som pædagoger kan lade sig inspirere af og støtte sig op ad i daginstitutionens musikalske aktiviteter. Og vi håber med webinaret og med vores lettilgængelige hjemmeside, at Oldemors Sanglege kan puste nyt liv i brugen af gamle sanglege i institutionerne.

På webinaret vil Clara Aaholm og Sofie Christiansen introducere jer for Oldemors Sanglege samt klæde jer på til at bruge sanglegene i egen institution.
Webinaret vil indeholde konkrete idéer til rammesætning af sanglegene, og vise hvordan I kan variere aktiviteterne, så de passer til forskellige aldersgrupper (3-6 år).

De udvalgte sanglege er blevet afprøvet med 12 børnehavegrupper i Aarhus og Favrskov kommune med henblik på at facilitere og skabe indspilninger af de gamle sanglege til brug i børnehaver inde og ude.